HUOM! Nämä ovat vanhat sivut. Siirry ajankohtaisille sivuille tästä.

Takaisin

Joko olet lisännyt Lääkäripäivät 2023 kalenteriisi?

Suomen suurin lääkärien täydennyskoulutustapahtuma on jälleen tulossa. Lääkäripäivien 2023 ohjelmassa käsitellään ajankohtaisia aiheita hyvinvointialueista terveydenhuollon asemaan konflikteissa sekä tarjotaan monipuolista täsmäkoulutusta avohoidon ortopediasta aina laskimo-ongelmiin ja lääkärien työssäjaksamiseen. Kolmipäiväinen tapahtuma tarjoaa myös tilaisuuden tavata kollegoja etävuosien jälkeen sekä laajan näyttelyalueen tutustuttavaksi, juhlavia avajaisia unohtamatta.

Lääkäripäiville 2023 voi osallistua sekä paikan päällä että etänä. Kurssikalenterista löytyy niin kasvokkaisia kursseja, pienryhmäkursseja kuin paikasta riippumattomia etäkursseja. Osa kursseista tulee saataville myös tallenteina, joita voi katsoa jälkikäteen. Tapahtuman pääpaikka on Helsingin Messukeskus. Osa pienryhmäkursseista järjestetään Kolmiosairaalassa ja Töölön sairaalassa.

Lääkäripäivien 2023 teemaksi on nostettu Vaikeuksista voimaa. Teemaa käsitellään päivien aikana monitahoisesti sekä kurssien sisällöissä että oheisohjelmassa. Laajalla näyttelyalueella voi muun muassa tutustua Lääkäriliiton toimintaan ja seurata Areena-lavan tietoiskuja ja debatteja.