Lääkäripäivät 2023

Lääkäripäivät järjestetään 25.-27.1.2023. Sinulla on taas mahdollisuus tavata kollegoita Messukeskuksessa, sillä valtaosa kurssitarjonnasta on kasvokkaista, Messukeskuksessa tapahtuvaa. Etäosallistujalle taas tarjolla on kymmenkunta etäkurssia, jotka voi katsoa keskiviikosta perjantaihin tai jälkikäteen tallenteena.  Ohjelma koostuu jokaiselle lääkärille tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista.

Hybriditilaisuus antaa sinulle mahdollisuuden joko läsnä- tai etäosallistumiseen. Voit valita kasvokkaisia kursseja joko yhden tai 2-3 päivän ajan. Pienryhmäkurssejakin on tarjolla, jokaisena tapahtumapäivänä. Huomioithan, että pienryhmäkurssin osallistumisen edellytys on ilmoittautuminen kasvokkaiseen tapahtumaan ko. päivänä.

Teemana Vaikeuksista voimaa

Teema sopii monitasoisesti niin sodanaikaiseen kuin soteuudistuksen jälkeiseen ajatteluun, henkilökohtaisista vaikeuksista kollektiivisiin, kuten pandemian jälkeiseen aikaan hoitovelkoine, koulutusvajeineen. Teeman alla voidaan käsitellä mm. kasvavia mielenterveysongelmia, sodan aiheuttamia traumoja, ensihoitoa kuin hallinnollisempiakin asioita.

Tervetuloa Lääkäripäiville!

Ohjelmayhteistyössä
Suomen Lääkäriliitto
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim
Finska Läkaresällskapet