Takaisin

Ajat vaihtuvat, rock on ikuista

Vuosi 2020 aloitetaan parhailla bileillä kestävän kehityksen hengessä. Tervetuloa Lääkäri 2020 -iltajuhlaan!

Uusi vuosi aloitetaan parhailla bileillä, Lääkäri 2020 -iltajuhlalla Helsingin ytimessä. Näissä bileissä ei tarvitse kärsiä ilmastoahdistusta eikä muutakaan maailmantuskaa, sillä koko ilta tukee kestävän kehityksen oppeja: oivaltava illallisbuffet edustaa lähiruokaa, ohjelmasta vastaavat monitaitavat kollegat ja tunnelman luo klassinen, art decoa henkivä juhlatila. Jos ikinä olet halunnut pukeutua puuhkaan, helminauhoihin, liituraitaan tai öljykampaukseen, nyt on erinomainen tilaisuus kierrättää 1920-luvun tyyliä.

Myös illan musiikki perustuu kierrätykseen. Classic-bilebändi soittaa parhaita rock- ja pop-klassikoita kuuden ammattimuusikon voimin ja taidoin.

– Kierrätämme loistaviksi todettuja kappaleita, joilla on aina saatu aikaan hyvät bileet, kertoo korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, LT Tatu Kemppainen. Hän laulaa ja soittaa Classicissa kitaraa, aivan kuten on tehnyt muun muassa ikonisessa Leningrad Cowboys -orkesterissa. Lääkiksen viidennellä vuosikurssilla Cowboyseihin liittynyt Kemppainen keikkaili tötteröpäänä niin, että lääkäriksi valmistuminen vei 11 vuotta.

Ammattimuusikon ura on onnellisesti takana, mutta KYS:n Operatiivisen keskuksen johtajana työskentelevä Kemppainen soittaa edelleen useissa kokoonpanoissa. Hän myös säveltää omaa musiikkia, esimerkiksi teatterimusiikkia Kuopion kaupunginteatterille.

Classic-bändin jäseniä Tatu Kemppainen kehuu Suomen ykkösmuusikoiksi.

– Näiden huippukokoonpanoissa soittavien muusikoiden kanssa onnistuvat myös sellaiset kappaleet, joiden sävellajit ovat laulajalle usein hankalia, kuten esimerkiksi AC/DC:n legendaariset rockklassikot ja U2:n pophelmet. Erittäin hyvää menoa on siis luvassa, sanoo Kemppainen, joka odottaa tammikuista keikkaa innolla ja ilolla.

– Kollegoille on erityisen hienoa esiintyä. Lavalla on mukava tuntea, että yleisöllä ja minulla on yhteistä kokemusmaailmaa. Nähdään Helsingissä!

Iltajuhlien näyttämönä toimii Forumin entisen elokuvateatterin paikalle perustettu ohjelmaravintola Apollo Live Club. Illan luotsaa näyttelijä, lääkäriopiskelija Kari Hevossaari. Alkuillan tanssiesityksen tähtinä ja illan avustajina nähdään säkenöiviä kandeja Helsingin lääkiksen speksistä.

Lämpimästi tervetuloa seurustelemaan, syömään hyvin, tanssimaan ja rentoutumaan pitkän koulutuspäivän päätteeksi. Rock on!

Lääkäri 2020 -iltajuhla torstaina 9.1.2020 alkaen klo 18.30.

Apollo Live Club. Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki (Forumin alakerta).

18.30 Tervetuloa kera alkudrinkin!
18.30-20.15 Herkullisen lähiruoan illallisbuffet. Kahvia, teetä ja klassikkomakeisia.

Alkuilta on rauhoitettu ruokailulle ja seurustelulle, jonka jälkeen alkaa illan ohjelma:

Tanssiesitys, Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan speksiläiset.
Tervetuliaissanat, Lääkäri 2020 -johtoryhmän puheenjohtaja.
Tatu Kemppainen & Classic. Parhaita rock- ja pop-klassikoita, tanssilattia on Sinun.

23.00 Kiitos hauskasta illasta, hyvää yötä!

Lue lisää ohjelmasta ja osta lippusi täältä