Kurssit

Tutustu kurssitarjontaamme päiväkohtaisesti tai hyödynnä kurssihakupalvelua. Ilmoittautumisen yhteydessä emme tiedustele kursseja, joille aiot osallistua (paitsi sitovat ilmoittautumiset pienryhmäkursseille). Voit merkitä suosikkikurssisi (puhelimeesi ladattavaan) tapahtumasovellukseen tammikuussa, lähempänä Lääkäripäiviä.

Luentokursseille voit osallistua Messukeskuksessa – tulethan kurssisaliin ajoissa, tai katsomalla suoraa lähetystä tapahtuma-alustalta. On myös mahdollista katsoa kurssitallenteita tapahtuma-alustalta jälkikäteen, 11.2.2024 asti.

Lataa ja tulosta ohjelmatiedot

Lääkäripäivien kurssit on jaoteltu kolmeen ohjelmalinjaan. Kuhunkin ohjelmalinjaan kuuluvat kurssit on merkitty kirjaimin alla oleviin kurssiesittelyihin:

J (johtaminen)
O (opetus ja tutkimus)
K (kliininen osaaminen)

HUOM. Kurssi 216 Osaamisperustainen havainnointi ja arviointiohjelma on siirtynyt keskiviikolta torstaille 25.1. klo 13.30–17.30.

HUOM. Kurssin 217 Kertomuksellista lääketiedettä teoreettisesti ja kokemuksellisesti alkuosa striimataan ja tallennetaan, jälkimmäinen osa toteutuu ainoastaan läsnäkurssina Messukeskuksessa.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Näytä
tai etsi sanahaulla

Keskiviikko 24.1.2024

Torstai 25.1.2024

Perjantai 26.1.2024