Lisätietoa luennoijille

LÄÄKÄRIPÄIVÄT 2024 – OHJEITA LUENNOIJILLE

 

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN MAKSUTTA LUENNOIJAKSI, PUHEENJOHTAJAKSI TAI YHTEYSHENKILÖKSI

Luennoijana, puheenjohtajana tai kurssiyhteyshenkilönä voit osallistua tapahtuman luentokursseihin kaikkina kolmena päivänä joko Messukeskuksessa tai suoraa lähetystä katsoen. Lisäksi käytettävissäsi on kurssitallenteet 11.2.2024 asti. Pienryhmäkursseja ei striimata eikä taltioida.

Muista ilmoittautua etukäteen, jotta saat rintamerkkisi, mikä oikeuttaa myös näyttelyyn ja näyttelyohjelmaan osallistumisen. Linkki ilmoittautumiseen on lähetetty sähköpostiin. Rintamerkki ja pääsylinkki lähetetään 1-2 päivää ennen tapahtumaa.

LUENTOPALKKIOT

Lääkäripäivien luentopalkkiot ovat luettavissa täällä: https://www.laakariliitto.fi/palvelut/palkka/palkka-ja-palkkiosuositukset/

Lääkäriliitto maksaa luentopalkkiot tapahtuman jälkeen. Ohjeistamme luentopalkkioiden maksusta suoraan sähköpostitse.

MATKA- JA MAJOITUSVARAUKSET TAI -KULUT

Matkojen ja majoitusten varaamisessa ohjeistamme sähköpostitse joulukuussa. Pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien ulkopuolelta tuleville korvataan matka- ja majoituskulut yksi yö / luentopäivä yhden hengen huoneessa sopimushotellissa. (Pääkaupunkiseudulta tai kehyskunnista tuleville maksetaan kilometrikorvaus oman auton käytöstä tai julkisen liikenteen liput, mutta ei majoituskuluja.)

LUENTOMATERIAALIEN TALLENTAMINEN MESSUKESKUKSEN PALVELIMELLE

Luentomateriaalien ppt-esitykset tulee lähettää vasta tammikuussa. Ohjeistamme joulukuussa tarkemmin luentomateriaalien jättämisestä ja kerromme silloin määräajat, mihin mennessä ja minne ppt-esitykset tulee lähettää. Jos luennoija haluaa esittää äänestyskysymyksiä tai käyttää sanapilveä / viestiseinää esityksensä ohessa, niin ohjeistamme tarkemmin sähköpostitse kuinka ja mihin mennessä mahdolliset kysymykset lähetetään ennakkoon.

KURSSIEN LUENTOAINEISTON JULKAISULUVAT

Tulemme pyytämään julkaisuluvan kursseista luennoijilta saadaksemme luvan käyttää tallenteita 11.2.2024 asti. Helmikuun lopulla poistamme aineiston. Julkaisuluvat tullaan keräämään Visma Sign -järjestelmällä, jossa luennoija antaa luvan sähköisellä allekirjoituksella.

Lisätietoa sähköpostitse laakaripaivat@messukeskus.com

EVENTOS APP -tapahtumasovellus

Lääkäripäivillä on käytössä Eventos App -tapahtumasovellus, joka toimii sekä desktop- että mobiililaitteella. Tapahtumasovelluksesta löydät Lääkäripäivien kurssitiedot ja voit voit osallistua kursseille virtuaalisesti, katsoa tallenteet sekä osallistua keskusteluun ja äänestyksiin.

Lääkäripäivät lähettää pari päivää ennen tapahtumaa sähköpostiisi oman henkilökohtaisen linkkisi, jonka avulla pääset Eventokseen. Sähköpostiviesti lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä lähettämääsi sähköpostiosoitteeseen. Kun olet avannut sovelluksen puhelimeesi saamasi linkin avulla, voit tallentaa sen puhelimesi kotinäyttöön, jotta se on helppoa löytää tapahtuman aikana. (Huomaathan, että aikaisempina vuosina käytössä ollut Eventos Mobile -sovellus ei ole enää käytössä. Sinun ei siis tarvitse ladata mitään sovelluskaupasta.)

Nopeuttaaksesi sisäänpääsyä, tulosta osallistujapassisi etukäteen. Sähköpostiviestissä on linkki osallistujapassiisi, jossa on QR-koodi. Tulostamalla osallistujapassin ennakkoon ja näyttämällä sitä saapumisen yhteydessä, pääset sisään nopeammin. Huomaathan, että osallistujapassi pitää olla näkyvillä Lääkäripäivien alueella koko tapahtuman ajan.

Mikäli unohdat tulostaa osallistujapassisi ennakkoon, ei hätää. Löydät tapahtuman sovelluksesta sähköisen QR-koodin, jonka avulla osallistujapassin tulostaminen saapumisen yhteydessä käy kätevästi.