Medialle

Medialle


Tervetuloa Lääkäripäiville 24.–26.1.2024

Lääkäripäivien kurssiohjelma on rakennettu kolmeksi ohjelmalinjaksi – keskiviikkona fokus on johtamisessa, torstaina opetuksen ja tutkimuksen aiheissa, ja perjantaina eritoten kliinisessä osaamisessa. Kliininen täydennyskoulutussisältö muodostaa kuitenkin merkittävän osan kaikkien päivien ohjelmasta. Mielenkiintoista sisältöä tarjoavat myös Areena-lavan debatit ja infot, Valokeilassa-paneelikeskustelut sekä näyttelyalue.

Järjestämme medialle kaksi mediainfoa Messukeskuksen pressikeskuksessa

24.1.2024, Huone 203B
Klo 9.30–11.30, tilaisuus striimataan

Keskiviikon mediainfossa esitellään Lääkäripäivien teema sekä Lääkäriliiton ajankohtaiset asiat, joista kertovat puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja. Puheenvuoron saa myös Max Oker-Blom -palkinnon saaja. Mediatilaisuudessa ovat esillä lisäksi ohjelmanostoina muun muassa valtion ja hyvinvointialueiden muuttuva suhde.

Lääkäriliiton puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja vastaavat toimittajien kysymyksiin mediainfossa ja ovat tavattavissa infon jälkeen. Hiljaisia tiloja haastattelemiseen on varattu median käyttöön.

25.1.2024, Huone 203B
Klo 8.30–11.00, tilaisuus striimataan

Torstain mediainfossa katse kohdistetaan ajankohtaiseen tutkimukseen. Julkistamme Lääkäriliiton ja Tampereen yliopiston tutkijoiden yhteistyönä toteutetun eutanasiaa ja lääkäriavusteista itsemurhaa koskevia kantoja luotaavan tutkimuksen tulokset, esittelemme johtamiseen liittyviä tuloksia Lääkäri 2023 -tutkimuksesta sekä Lääkäriliiton ja Nuori Lääkäri Yhdistyksen Koulutuspaikkakyselyn tulokset. Lisäksi ohjelmassa on kiinnostavia nostoja Lääkäripäivien luento- ja kurssisisällöistä.

Vinkki: Eutanasia-tutkimusta käsitellään myös klo 11.30 alkavassa Valokeilassa-keskustelussa.

 

Akkreditoituminen

Median edustajat voivat ilmoittautua tapahtumaan tästä. Varauduthan esittämään paikan päällä Messukeskuksessa pressikorttisi tai vastaavan mediatunnisteen.

Akkreditoidu tästä

 

Lääkäripäivien tiedotteet julkaistaan tällä sivulla tapahtuman aikana.

Lääkäripäivät 2024 -kuvapankki avataan tapahtuman alkaessa.

 

Seuraa tätä sivua, ohjelmatietoja päivitetään.

Yhteys: viestinta@laakariliitto.fi