Hyppää sisältöön
Tapahtuma

Lääkäripäivät

Vuonna 2025 Lääkäripäivät uudistuvat ja napakoituvat: tapahtuma on nyt kaksipäiväinen ja tehokkaat luentokurssit kestävät kolme tuntia. Palaamme myös tapaamaan kasvotusten – koko täydennyskoulutustarjonta ja runsas oheisohjelma on katettu käyttöösi Messukeskukseen (lukuun ottamatta pienryhmäkursseja Silta- tai Kolmiosairaalassa) 22.–23.1.2025.

Luento- ja pienryhmäkurssit

Kurssitarjonta käsittää 40 kurssia sekä pienryhmäkurssit, joita on tarjolla kumpanakin päivänä. Pienryhmäkurssit ovat lisämaksullisia työpajoja, joihin kannattaa ilmoittautua heti marras–joulukuun vaihteessa, kun koko ohjelmatarjonta julkaistaan.

Keskiviikko

Ajankohtaisiin aiheisiin kohdistuva Valokeilassa-sessio on vuorossa keskiviikon kurssipäivän päätyttyä klo 16. Tämä sessio on avoin ja olet tervetullut paikalle vaikka työpäiväsi jälkeen. Avajaisia vietämme keskiviikkona klo 17 ja iltaa voi jatkaa vielä iltajuhlalla eli Lääkäribileillä, joihin ilmoittaudutaan erikseen.

Torstai

Torstaina meno tiivistyy. Eväitä päivystykseen -kurssille saapuu satoja 5. ja 6. vuosikurssin opiskelijoita. Valokeilassa-sessiossa esitellään klo 16 Lääketieteen säätiön valitsema Pohjola-palkinnon saaja ja kuulemme palkitun luennon.


Näyttely

Myös näyttely on saanut uuden, pirteän muodon: Areenalavalla käydään päivittäiset debatit ja  ja näytteilleasettajien tarjoama teemoittainen ohjelma – tietoiskut, esittelyt ja keskustelut – on käytössäsi näyttelykäyntien lomassa. Näyttelyssä uutena alueena on lääkärin vapaa-aika. Tule tutustumaan! Tapahtuman aikana ehdit myös tavata kollegoita viihtyisällä Lääkäritorilla, näyttelyalueella ja Messukeskuksen monissa kahvi- tai ruokapaikoissa.


Ohjelmalinjat

Kliinisen osaamisen kursseissa on valinnan varaa monelta eri erikoisalalta. Konservatiivisten alojen erikoistuville lääkäreille on tarjolla primaari- ja sekundaaripreventioon keskittyvää endokrinologian ja verenpainetaudin uusinta tietoa ja lääkeyritykset samalta saralta tuovat näyttelyyn ajankohtaista asiaa.

Johtamisen kursseille voit osallistua molempina päivinä, kävijöiden toiveesta kursseja on nyt ohjelmassa molempina päivinä.


Kurssit

Kurssivalikoimasta löydät sekä kliinisen osaamisen klassikoita että uutta ajankohtaista. Johtamisen kursseilla tarjonnassa on niin ajankohtaista kuin kestävää asiaa.


Osallistumismaksut

Päivähinnat ovat edullisemmat kuin edellisessä tapahtumassa. Lisäksi early bird -hinnalla ilmoittaudut edullisemmin.

Lisää tietoa marras-joulukuun vaihteessa

Julkaisemme kattavat kurssi- ja oheisohjelmatiedot marras-joulukuun vaihteessa ja tuolloin alkaa myös ilmoittautuminen.


Tervetuloa Lääkäripäiville!