Ilmoittautuminen

Lääkäri, ilmoittaudu tästä linkistä

Lääketieteen opiskelija, farmaseutti, proviisori, eläinlääkäri, hammaslääkäri, ilmoittaudu tästä linkistä

Ei-lääkäri, katso ilmoittautumisohjeet täältä

Pääsylinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin 1–2 päivää ennen tapahtumaa. Tapahtuma-alusta on Prospectum Live ja katseluun tarvitset toimivan verkkoyhteyden.

Puhelimitse emme pysty ottamaan ilmoittautumisia vastaan.

Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä: laakaripaivat@laakariliitto.fi.

Tapahtuman aikana voit vielä ilmoittautua 28.1.2022 iltapäiväluentojen alkamiseen asti.

Ilmoittauduttuasi sinulla on mahdollisuus katsoa kurssitallenteita 13.2.2022 asti.

Hinnat

Koko tapahtuma 200 euroa
Lääketieteen opiskelijat (4., 5. tai 6. vsk): koko tapahtuma 65 euroa

Pienryhmäkurssit on tarkoitettu ainoastaan lääkäreille ja niissä on erillinen osallistumismaksu. Hinta näkyy kurssisivulla ja ilmoittautumislomakkeessa.

Tunteja erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseen koulutukseen

Saat tunteja erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseen koulutukseen, kun osallistut interaktiiviseen tapahtumalähetykseen 26.–28.1.2022. Osallistujalla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja chatissä.

Jälkikäteen tapahtuvien nauhoitusten katselusta saat erillisen todistuksen, jossa tuntimäärä on 1/6 verrattuna livekurssiin.

Erikoistumistunteja voit kerryttää sopimalla erikoisalan koulutuksen vastuuhenkilön tai hänen valtuuttamansa ohjaajan kanssa täydentävästä tehtävästä (esim. oppimispäiväkirjasta), jolla voit saada yhdessä neuvotellen täydet erikoistumistunnit, mikäli et pysty osallistumaan livetapahtumaan, vaan katsot kurssitallenteita jälkikäteen. Jälkikäteen katsotuista taltioinneista todistukset lähetetään helmikuussa.