HUOM! Nämä ovat vanhat sivut. Siirry ajankohtaisille sivuille tästä.

Takaisin

Ohjelmaehdotuksia vastaanotetaan huhtikuussa Lääkäripäiville 2023

Lääkäripäivät järjestetään ensi vuonna jälleen viikolla neljä eli 25.-27.1.2023, Messukeskuksessa. Tapahtumasta tulee hybridi. Tarkempaa tietoa toteutuksesta tulee myöhemmin. Nyt keräämme ohjelmaehdotuksia tapahtumaan. Ohjelmaehdotukset on hyvä laatia niin, että ne soveltuvat sekä kasvokkaiseen että virtuaaliseen tapahtumaan.

Lääkäripäivät tavoittaa erityisesti yleislääketieteen ja työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä erikoistuvia. Toivomme ohjelmaa mm. yleislääketieteestä, työterveydenhuollosta, lääkärijohtajille ja esimiehille sopivasta koulutuksesta, yleisistä, kaikkia lääkäreitä koskevista aiheista sekä etiikasta, pedagogiikasta, hallinnosta. Kaikki erikoisalojen ajankohtaiset aiheet ovat tervetulleita.

Tapahtuman teemana on ”Vaikeuksista voimaa”. Teema näkyy tällä kertaa etenkin oheisohjelmassa.

”Teema sopii monitasoisesti niin sodanjälkeiseen kuin soteuudistuksen jälkeiseen ajatteluun, henkilökohtaisista vaikeuksista kollektiivisiin, kuten pandemian jälkeiseen aikaan hoitovelkoine, koulutusvajeineen. Teeman alla voidaan käsitellä mm. kasvavia mielenterveysongelmia, sodan aiheuttamia traumoja, ensihoitoa kuin hallinnollisempiakin asioita.”

Tee ehdotuksesi kurssiohjelmasta 1.-30.4.2022.

Ilmoittaudu ensin luennoitsijaportaaliin ohjelmaehdottajaksi. Käytä Fimnet-tunnusta tai sähköpostiosoitetta ilmoittautumisessa. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi linkin luennoitsijaportaaliin. Lue ohjeet allaolevasta dokumentista – pdf:stä löytyy myös linkit ohjelmaehdotusten jättämiseksi.

Ohjelmanpyyntökirje (pdf)

Lisätietoa: laakaripaivat(at)laakariliitto.fi