Takaisin

Tule seuraamaan laatupalkintofinaalia!

Lääkäriliiton laatupalkintofinaali järjestetään kolmannen kerran Messukeskuksessa.

Lääkäriliiton laatupalkintofinaali pidetään Lääkäri 2020 -tapahtumassa Messukeskuksen Areena-lavalla keskiviikkona 8.1.2020 klo 15.00. Voittaja julkistetaan klo 16.30. Finaali on avoin kaikille Lääkäri 2020 -tapahtuman osallistujille. Tervetuloa seuraamaan!

Laatupalkintofinaaliin 2019 on valittu kolme finalistia:

  • Akuutin aivoinfarktipotilaan hoitopolun yhtenäistäminen akuuttilääkärivetoiseksi Kanta-Hämeen keskussairaalassa
  • Ennakoivat hoitosuunnitelmat Heinolan kaupungin vanhusten tehostetussa asumispalvelussa
  • Tekonivelleikkauspotilaan hoitopolku kotoa kotiin Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä

Lääkäriliiton laatupalkinto myönnetään lääkäriryhmälle, lääkärin johtamalle moniammatilliselle ryhmälle tai yksittäiselle lääkärille toiminnan tuloksellisesta kehittämisestä. Tavoitteena on jakaa hyviä käytäntöjä kollegoille.

Kuvassa ylärivissä tutkimusjohtaja, yleislääketieteen erikoislääkäri Marja-Liisa Kinnunen ja projektijohtaja, ortopedian erikoislääkäri Konsta Pamilo Keski-Suomen sairaanhoitopiiristä sekä Iiro Heikkilä, joka edustaa Kanta-Hämeen keskussairaalan työryhmää. Alarivissä geriatrian erikoislääkärit Markus Peltonen ja Pirjo Peltomäki sekä johtava ylilääkäri Kirsi Timonen Heinolan kaupungin terveyspalveluista. (Kuva: Kimmo Brandt)

Finaaliin valittujen hankkeiden esittelyt Lääkärilehdessä 49/2019: Laatupalkinnosta kilpailee kolme finalistia