Takaisin

Lääkäri 2020 -tapahtumassa jälleen posterinäyttely – tule esittämään omasi!

Nuorilla tutkijoilla ja lääkäreillä on taas mahdollisuus harjaantua tieteellisen posterin esittämisessä Lääkäri 2020 -tapahtumassa. Posterinäyttelyyn voit osallistua lähettämällä abstraktin verkkolomakkeella 23.9.-5.12. välisenä aikana. Posterin kielen voit valita itse (englanti, suomi, ruotsi) ja posteri voi olla esitetty toisessa tapahtumassa. Paras posteri -maininnan saaneelle luvassa VIP-lippu Lääkäri 2021 -tapahtumaan!

Kaikki posterit vertaisarvioidaan tietyin arviointikriteerein ja Lääkäri 2020 -ohjelmaryhmän puheenjohtaja, dos., kliininen opettaja Leila Niemi-Murola ojentaa kunniamaininnan parhaasta posterista posterikävelyn päätteeksi 10.1.2020. Lisäksi posterinäyttelyn kunniamaininnan saaneesta tehdään juttu Lääkärilehteen.

Voit ehdottaa posteria näyttelyyn osoitteessa https://response.questback.com/suomenlkriliitto/q3svvgheno

Lisätietoa asiasta saat tarvittaessa osoitteesta laakaripaivat@laakariliitto.fi