Takaisin

Tapahtumasovellus nyt ladattavissa

Prospectum Mobile -sovelluksella kaikki Lääkäri 2019 -tapahtuman tiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla ja käden ulottuvilla. Sovelluksen voi ladata iOS, Android ja Windows -puhelimille ja tableteille ilmaiseksi sovelluskaupoista.

Lääkäri 2019 -tapahtuman puhelin- ja tablettisovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoissa. Sen avulla kaikki tapahtumaan liittyvä tieto on jatkuvasti ajan tasalla ja käden ulottuvilla.

Prospectum Mobile -nimisestä sovelluksesta löytyvät tarkat tiedot päivien ohjelmasta, esiintyjistä, tapahtuma-alueista, näytteilleasettajista, iltatilaisuuksista ja symposiumeista. Helppokäyttöinen ja selkeä sovellus kertoo, mitä ohjelmaa on juuri meneillään ja mitä on seuraavaksi luvassa kullakin tapahtuma-alueella. Ohjelmaa voi suodattaa eri tavoin ja omat suosikkitapahtumat voi koota käteväksi listaksi.

Viestiseinä-toiminnolla voi lähettää kysymyksen kurssisalin Viestiseinälle ja osallistua yleisöäänestyksiin.

Viestivirta-osio kokoaa yhteen sosiaalisen median sisältöä, jota lähetetään tunnisteella #lääkäri2019. Nopeasti latautuvassa applikaatiossa on mukana myös Messukeskuksen alueen kartta ja muuta hyödyllistä perustietoa.

Prospectum Mobile -sovelluksen voi ladata iOS, Android ja Windows -laitteille ilmaiseksi laitteiden omista sovelluskaupoista. Sovellus pyytää asennusvaiheessa koodia, joka on 4164.

Viime vuonna sovellus ladattiin noin 1 300 puhelimeen ja tablettiin.

Kannettavalla tietokoneella sovellusta voi käyttää osoitteessa https://m.eventos.fi/laakari2019.

Lääkäri 2019 -tapahtumassa on käytössä myös painettu käsiohjelma.