Kaikki uutiset

Tutustu näyttelyalueeseen – luvassa mielenkiintoisia tietoiskuja ja debatteja

Lääkäri 2018 -tapahtuman päivittäin avoinna olevalla näyttelyalueella voi tutustua mielenkiintoisiin osastoihin ja tietoiskuihin. Lisäksi alueella voi seurata lounassymposiumeja ja ajankohtaisia debatteja. Osallistu esimerkiksi keskusteluun kivunhoidosta ja opi, mikä on liian vähän ja liian paljon. Entä miten Yhdysvalloissa riehuvalta opioidilääkkeiden aiheuttamalta ongelmalta voidaan välttyä Suomessa?

Näyttelyvieraat pääsevät osallistumismerkillään myös pääluennoille, joiden luennoitsijoina toimivat muun muassa professori Kirsi Pietiläinen sekä päätoimittaja Jaakko Heinimäki. Sisäänpääsy näyttelyalueelle edellyttää rekisteröitymistä ennakkoon tai paikan päällä. Itserekisteröitymispisteet sijaitsevat eteläisellä ja pohjoisella sisäänkäynnillä.

Näyttelyalueeseen voivat tutustua lääkärit, hammaslääkärit, eläinlääkärit, apteekkihenkilökunta ja lääketieteen 4., 5. ja 6. vuosikurssin opiskelijat.

Näyttely on avoinna seuraavasti:

keskiviikkona 10.1. klo 9.30–17.00
torstaina 11.1. klo 9.30–18.00
perjantaina 12.1. klo 9.30–16.00