Kaikki uutiset

Laatupalkinnon finaali Lääkäri 2018 päätöspäivänä

Lääkäriliiton laatupalkinnon finaali pidetään ensimmäistä kertaa Lääkäripäivillä. Lääkäri 2018 osallistujat voivat äänestää omaa voittajaehdokastaan. Laatupalkinto myönnetään tuloksellisesta toiminnan kehittämisestä terveydenhuollossa.

Finalisteja on kolme: Työterveys Helsinki (vaihtoehtoja sairauspoissaoloille), Seinäjoen keskussairaalan geriatrian toimintayksikkö (ortogeriatrinen yhteistyö potilaiden parhaaksi) ja HYKS Vatsakeskus nefrologia (munuaissiirtojen lisääminen eläviltä luovuttajilta).

Laatuneuvoston puheenjohtaja, yleislääketieteen erikoislääkäri Klas Winell kertoo, että laatupalkintofinaalin yksi päämäärä on jakaa hyviä käytäntöjä kollegoille. Lääkäri 2018 -tapahtumassa finalistien ehdotukset saavat enemmän julkisuutta kuin aikaisempi järjestely. Näin hyvät ideat leviävät nopeasti laajempaan käyttöön.

Kurssi 312 Lääkäriliiton laatupalkinto 2017 -finaali ja laadun kansallisista mittareista (kaikille avoin) perjantaina 12.1.2018 klo 8.30–11.15.