Kaikki uutiset

Avoimilla kursseilla tekoälyä ja pohdintaa lääketieteestä

Lääkäri 2018 ohjelmassa on perinteiseen tapaan myös kaikille osallistujille avoimia kursseja. Valikoima tarjoaa mielenkiintoisen kattaukset ajankohtaisiin aiheisiin. 

Kurssi 113 Taustaäly vai taustahäly – keinoäly tulossa. Kurssi tarjoaa keinoälyn lyhyen oppimäärän ja esittelee uusimmat sovellukset kuten keinoälyn käytön syövän hoidossa ja keskosten verenmyrkytysten varhaisessa tunnistamisessa.

Kurssi 130 Fringe – Laitamilla. Tarjolla on seitsemän 15 minuutin lääketieteen piiristä nousevaa esitystä, joissa esitystapa yllättää.

Kurssi 219 Liikaa vai liian vähän lääketiedettä. Kurssilla kysellään teemmekö terveistä sairaita ja pohditaan hoitosuositusten ja medikalisaation nykytilaa. 

Kurssi 229 Vanhassa vara parempi. 

Kurssi 312 Lääkäriliiton laatupalkintofinaali ja ajankohtaista laadun kansallisista mittareista.

Kurssi 322 Lääkäri – yrittäjä, sijoittaja, hallitusammattilainen? Kursilla esitellään lääkärin monet mahdolliset roolit ja kerrotaan yritysten erilaisista rahoitusmalleista kuten pääoma- ja osaamispääomasijoituksista. 

Kurssi 325 Krooninen väsymysoireyhtymä. Kurssi antaa uutta tietoa vähän tunnetusta ja paljon keskustelua herättäneestä aiheesta. Miten kroonisen väsymysoireyhtymän voi diagnosoida ja miten sitä on syytä hoitaa?