Kaikki uutiset

Lääkäri 2017 – Tapahtuma josta et voi olla poissa

Lääkäripäivien kokonaisuudistus Lääkäri 2017 -tapahtumaksi toteutettiin viimeisen vuoden aikana suuntana tulevaisuus. Uudistuksessa otettiin uusi ilme ja laitettiin uusi vaihde päälle internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Brändiä on modernisoitu kestämään aikaa. Lääketiede kohtaa designin, inhimillisyys tyylikkyyden.

Brändiuudistus ei tarkoita pelkkää pinnan kiillottamista. Hyvin suunniteltu ja kattava kurssiohjelma on edelleen kaiken perusta. Lääkäri 2017:n kurssien suunnittelussa ja toteuttamassa ovat mukana Suomen terveydenhuollon ammattitaitoisimmat ja pätevimmät asiantuntijat.

Päiväkohtaiset teemat kannattaa katsastaa: lääkärinä modernissa arjessa, lääkärin urapolku, yhteistyöllä hoitopolku kuntoon! Lääkäri 2017 tarjoaa lääkärin erikoistaitoja ja tarvittavaa ammattimme yleissivistystä opiskelijoille ja erikoistuville sekä yleis- ja erikoislääkäreille kaikissa lääkärin töissä.

Näyttelyssä on aktiivista: Areenalla debatteja ja tietoiskuja ja näyttelyalueelta pääsee myös seuraamaan ilmaiseksi joka päivä kaikille lääkäreille suunnattuja kursseja. Kannattaa siis piipahtaa vaikka puoleksi päivää näyttelyyn päivittämään omaa ammatillista osaamista, vaikket osallistuisi tällä kertaa kursseille! Näyttelyyn tulee ensi kertaa esimerkiksi DigITPopUp-alue, jossa on päivittäin vaihtuvia alkuvaiheen terveydenalan yritysten esittelyjä. Tervetuloa keskustelemaan heidän kanssaan!

Kurssiosallistujille tarjotaan näyttelyalueella ensi kertaa lounas ja myös lounassymposiumeja järjestetään päivittäin.

Kännykkään tai tablettiin ladattava Lääkäri 2017:n tapahtumasovellus mahdollistaa tapahtuman seuraamista ja osallistumista sosiaaliseen mediaan aivan uudella tavalla.

Olimme käymässä vuosi sitten Ruotsin lääkäripäivillä Riksstämmassa. Se on ollut aikanaan iso ja merkittävä tapahtuma, mutta nyt se on pienentynyt ja hiljentynyt. Ruotsalaisten kannattaisi tulla Suomeen katsomaan, miten Lääkäri 2017 järjestetään!

Lääkäri 2017/Lääkäripäivät on Suomen suurin lääkärien koulutustapahtuma. Nyt luotu uudistus mahdollistaa entistä paremmin kasvokkaiset kohtaamiset ja teknologian käytön.

Juha Pekka Turunen, Duodecimin varapääsihteeri, koulutuspäällikkö 
Lääkäri 2017:n johtoryhmän jäsen