Kaikki uutiset

Lääkäripäivät on nyt Lääkäri 2017

Lääkäripäivien visuaalinen ilme on modernisoitu tähän päivään. Nimi on lyhennetty muotoon Lääkäri 2017.

Konseptisuunnittelija Tatu Ritasen mukaan Lääkäri 2017 on kannanotto.

– Kun asioita yksinkertaistaa, niistä tulee yleensä parempia.
Ritanen on erityisen ylpeä brändiuudistuksen kokonaislinjauksesta.

– Se on hyvin pelkistetty, mikä tekee siitä voimakkaamman. Kaikki ylimääräinen on poistettu. Näin vahvistetaan yhteisiä Lääkäripäiviä. Uusi ilme on moderni ja rohkea koko designin mittakaavassa tässä genressä.
lp_kuvitukset_news_770x433_2

 

Duodecimin varapääsihteeri, koulutuspäällikkö Juha Pekka Turunen tunnustaa olevansa Lääkäripäivien brändiuudistuksen aloitteentekijä. Uudistus tulee sopivasti samaan aikaan kun Suomi täyttää 100 vuotta.

Turunen tähdentää, että näkyvän ulkoasu-uudistuksen lisäksi on tulossa monia toiminnallisia muutoksia.

– Lääkäri 2017:ssä on päiväkohtaiset teemat. Tulossa on sähköinen tapahtumasovellus, jonka voi ladata kännykkään. Myös näyttelyä kehitetään aktiivisemmaksi. Kurssiosallistujat saavat ensi kertaa lounaan näyttelyssä. Joka päivä on myös ilmainen kurssi kaikille näyttelyyn osallistuville lääkäreille.

– Laadukas kurssiohjelma on silti kaiken perusta, Turunen painottaa.