Kaikki uutiset

Pääluennoitsijoina Kirsi Pietiläinen ja Jaakko Heinimäki

Lääkäri 2018 pääluennoijat ovat professori Kirsi Pietiläinen ja päätoimittaja Jaakko Heinimäki.

Professori Kirsi Pietiläinen on tutkinut lihavuutta 90-luvun alkupuolelta lähtien. Lihavuuden genetiikan, epidemiologian ja laajojen kyselytutkimuksien kautta hän on päätynyt tutkimaan rasvakudoksen aineenvaihduntaa identtisillä kaksospareilla. Pietiläinen pitää luentonsa keskiviikkona 10.1. klo 12.45–13.15.

Jaakko Heinimäki on Kirkko ja kaupunki-lehden päätoimittaja, kirjailija, kolumnisti ja pappi. Hänen teostensa aiheet vaihtelevat uskonnon pohdinnasta työyhteisön hyvinvointiin. Hän oli yksi WSOY:n kirjallisuussäätiön palkinnon saajista vuonna 2009. Heinimäki pitää luentonsa torstaina 11.1. klo 12.45–13.15.

Perjantaina 12.1. pääluennon pitää Pohjola-palkinnon saaja, joka julkistetaan Lääkäri 2018 lehdistötilaisuudessa 9.1.